بهترین روش‌ های افزایش رتبه سایت در گوگل

افزایش رتبه سایت به معنای بهبود موقعیت یک وب‌سایت در نتایج موتورهای جستجو است. هرچقدر رتبه یک وب‌سایت در نتایج جستجوی گوگل و دیگر موتورهای جستجوی معتبر بالاتر باشد، احتمالا توسط کاربران بیشتری به صورت طبیعی در نتایج گوگل پیدا می‌شود و ترافیک بیشتری به وب‌سایت جلب می‌کند. امکان افزایش ترافیک سایت، افزایش تعامل با کاربران، افزایش فروش کالا و خدمات همگی از مزایای افزایش رتبه سایت در موتورهای جستجو محسوب میشود.

افزایش رتبه سایت در گوگل

گوگل اعلام کرده است که در سال 2018 بیشترین تمرکز گوگل بر روی همخوانی هر چه بیشتر واژه های جستجو شده و محتوا خواهد بود. به این ترتیب برای افزایش رتبه سایت در گوگل تحقیق کلمات کلیدی و اطمینان از واژه هایی که مخاطب جستجو می کند اهمیت بالایی دارد. از طرف دیگر الگوریتم رنک برین گوگل توجه زیادی به رفتار مخاطب دارد. گوگل به خوبی می داند که درصدی از کاربران ممکن است چندین لینک را در تب های مختلف باز کنند و سپس به سراغ تک تک آنها بروند. بنابراین صرف باز شدن یک لینک و باز ماندن آن در یک تب جداگانه بدون دریافت تعامل کاربر ملاک جذابیت محتوا برای گوگل نخواهد بود. محتوای جذاب باید کاربر را به تعامل با سایت وادار کند. کاربر باید مطالب صفحه شما را خوانده و به سراغ مطالب مرتبط برود.

بالا بردن رتبه سایت چگونه انجام میشود

هنگامی که یک سایت جدید را ایجاد می کنید. خواهید دید که برخی صفحات سایت به سختی در گوگل رتبه دریافت می کنند. برخی دیگر به محض ایجاد در صفحه اول نتایج جستجو ظاهر می شوند. برخی دیگر رتبه های بسیار متغیری دارند. برخی بدون هیچ دلیل بصورت متناوب از نتایج جستجو حذف و دوباره ظاهر می شوند. همه اینها نشان می دهد که بالابردن رتبه سایت روز به روز سخت تر میشود. الگوریتم های گوگل روز به روز پیچیده تر شده و سایت ها روز به روز با تکنیک های سئو بیشتر آشنا می شوند و رقابت را سخت تر خواهند کرد.

افزایش رتبه سایت

بهبود رتبه گوگل

هنگامی که صفحه ای در گوگل شناسایی شد و رتبه ای دریافت کرد برای بهبود رتبه در گوگل باید مراحل مختلفی را انجام دهیم. از جمله این مراحل می توان به ایجاد لینک داخلی در صفحات سایت، بهینه کردن سئو داخلی، تبلیغ آن در شبکه های اجتماعی و... اشاره کرد. افزایش رتبه وب‌سایت در موتورهای جستجو، یک فرآیند پیچیده و چندگانه است و نیازمند استراتژی‌ها و تلاش‌های مداوم است. در زیر، چندین راهکار مهم برای افزایش رتبه و بهبود سئو وب‌سایت شما آورده ایم :

تولید محتوا با کیفیت و منحصر به فرد

ایجاد محتواهای با کیفیت و مفید که برای مخاطبان شما ارزش افزوده داشته باشد، از اهمیت بالایی برخوردار است. محتوای منحصر به فرد و جذاب می‌تواند موجب جلب توجه موتورهای جستجو و کاربران شود.

استفاده از کلمات کلیدی مرتبط

تحقیق کلمات کلیدی مرتبط با حوزه فعالیت وب‌سایت شما، می‌تواند به شما کمک کند تا محتواهای خود را بهینه کنید و به کلماتی که مخاطبان استفاده می‌کنند، بیشتر دسترسی داشته باشید.

بهبود ساختار داخلی وب‌سایت

ایجاد لینک‌های داخلی مناسب بین صفحات مختلف وب‌سایت، می‌تواند به کاربران و موتورهای جستجو کمک کند تا به راحتی وب‌سایت شما را ناوبری کنند و محتواهای مرتبط را پیدا کنند.همچنین لینک سازی داخلی سبب افزایش PA صفحه مورد نظر شده و می تواند پارامتری برای سنجش کیفیت آن صفحه باشد.

راه اندازی بخش بلاگ سایت

راه اندازی وبلاگ و تولید محتوای تخصصی در زمینه کاری خودتان می تواند در جذب کاربرانی که به دنبال اطلاعات و سوالات خود در حوزه فعالیت شما هستند موثر باشد. همچنین بهتر است انتشار محتوا به صورت منظم و بدون وقفه صورت پذیرد و در امر تولید محتوا استمرار داشته باشید.

لینک‌سازی خارجی

جلب لینک‌های با کیفیت از وب‌سایت‌ها و منابع با اعتبار، به رتبه‌بندی وب‌سایت شما کمک می‌کند. اما باید از لینک‌سازی ناجوانمردانه و اسپمی خودداری کنید.آنچه در لینک سازی خارجی حائز اهمیت است این است که اولویت افزایش تعداد دامنه هایی است که به سایت ما لینک داده اند نه تعداد لینک ها

بهبود سرعت بارگذاری صفحات

زمان بارگذاری سریع صفحات وب‌سایت می‌تواند تجربه کاربری را بهبود دهد و نقش مهمی در رتبه‌بندی وب‌سایت در موتورهای جستجو ایفا کند.با روش های مختلفی می توان سرعت بارگزاری صفحات را افزایش داد که به طور مثال می توان به فشرده سازی فایل های CSS,JS اشاره کرد. افزونه هایی به همین منظور برای سایت های وردپرسی وجود دارند که به سهولت فشرده سازی فایل ها و افزایش سرعت سایت کمک می کنند.

بهینه‌سازی تصاویر و عناصر چندرسانه‌ای

بهینه‌سازی تصاویر و ویدیوها به میزان بارگذاری سریع آن‌ها کمک می‌کند و می‌تواند رتبه‌بندی شما را ارتقاء دهد.ضروری است که عکس های بارگذاری شده در وب سایت توسط ابزار های مختلف فشرده و کم حجم شوند.

استفاده از شبکه‌های اجتماعی

انتشار محتواهای خوب و مفید در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند باعث جذب ترافیک و لینک‌های اجتماعی به وب‌سایت شما شود.

توسعه وب‌سایت برای تجربه کاربری بهتر

ایجاد یک وب‌سایت راحت، کارآمد و قابل دسترسی برای کاربران، نقش مهمی در جلب مخاطبان و رتبه‌بندی بهتر دارد.به‌طور کلی، تمرکز بر تجربه کاربری بهتر به افزایش نگه‌داری کاربران، کاهش نرخ خروج و افزایش تبدیل کاربران به مشتریان کمک می‌کند.

بهینه سازی فایل robots.txt

به طور کلی ربات های گوگل به خزیدن در سایت ها پرداخته و هر صفحه ای را ایندکس می کنند.اما شما می توانید با استفاده از یک سری دستور العمل ها جلوی جستجو و ایندکس آنها را بگیرید . ممکن است صفحاتی در وب سایت خود داشته باشید که نخواهید ایندکس شوند تا از به وجود آمدن محتوای تکراری جلوگیری شود. این را می توان در فایل robots.txt مشخص نمود و با noindex کردن آن از لیست شدن صفحه مورد نظر در نتایج جلوگیری کرد.

کاهش نرخ پرش

کاهش نرخ پرش یک هدف مهم در بهبود تجربه کاربری و موفقیت وب‌سایت است. نرخ پرش نشان‌دهنده میزان کاربرانی است که بعد از ورود به یک صفحه وب‌سایت، بدون انجام هرگونه تعاملی از سایت خارج می‌شوند. بالا بودن نرخ پرش نشان‌دهنده عدم جذابیت و یا ناسازگاری محتوا وب‌سایت با توقعات کاربران است.

نصب گواهی SSL

امنیت سایت یکی از فاکتور های رتبه بندی گوگل است . نصب گواهی SSL یکی از راه های افزایش امنیت است. در صورتی که سایتتان بدون این گواهی و با HTTP ایندکس شده است، می بایست حتما پس از نصب گواهی SSL صفحات قدیم را به صفحات جدید ریدایرکت کنید. با این کار افت رتبه و کاهش ترافیک محسوسی را مشاهده نمی کنید.

استفاده از CDN

استفاده از شبکه توزیع محتوا علاوه بر افزایش سرعت لود وب سایت، برقراری امنیت در برابر حملات اینترنتی مخرب را هم به همراه دارد. این تکنیک‌ها تنها چند مورد از راهکارهای موجود برای افزایش رتبه وب‌سایت هستند. توجه به معیارهای ارزیابی موتورهای جستجو و پیگیری تغییرات الگوریتم‌ها نیز مهم است تا با تغییرات روزافزون در دنیای سئو همگام باشید.

رفع لینک های شکسته

رفع لینک‌های شکسته از مسائل مهم در بهبود سئو و تجربه کاربری وب‌سایت است. لینک‌های شکسته به لینک‌هایی اشاره دارند که دیگر آن صفحات وجود ندارند یا به‌دلیل تغییر آدرس یا حذف محتوا به صفحات جدید هدایت نمی‌شوند. وقتی کاربران بر روی لینک‌های شکسته کلیک می‌کنند، با پیغام خطای 404 مواجه می‌شوند که تجربه ناخوشایندی برای آن‌ها ایجاد می‌کند. وجود لینک های شکسته در وب سایت به عنوان امتیاز منفی محسوب می شود. افزونه های مختلفی جهت مدیریت لینک های شکسته وجود دارد که می توان از آنها کمک گرفت.

همچنین بخوانید
دنیای وب را با درک URL ها فتح کنید! راهنمای جامع درک و ساخت آدرس‌های وب، رمز و راز آدرس‌دهی در اینترنت را برای شما آشکار می‌کند.
برای پیروزی در دنیای پررقابت بازاریابی آنلاین، یادگیری سئو یک ضرورت برای همه کسب و کارها است. در این مقاله به آموزش ساده و گام به گام سئو می پردازیم.
PBN مخفف Private Blog Network است. این شبکه‌ها از وبلاگ‌ها یا سایت‌هایی تشکیل شده‌اند که برای افزایش رتبه سایت‌های دیگر در موتورهای جستجو به کار می‌روند. در این مقاله با PBN و مزایا و معایب آن آشنا می‌شوید.
CTR یا نرخ کلیک چیست؟ چگونه نرخ کلیک سایت خود را افزایش دهیم؟ در این مقاله به طور کامل به مفهوم CTR و نحوه افزایش آن می‌پردازیم.
captcha


امتیاز:

برای سفارش سئو سایت خود، همین الان کلیک کنید.