DMCA چیست؟ ارسال درخواست CopyRight Removal به گوگل

آیا تا به حال برای شما پیش آمده که محتوای خود را در اینترنت منتشر کرده باشید و بعداً متوجه شده باشید که کسی آن را بدون اجازه شما کپی کرده است؟ اگر چنین است، حتماً می‌دانید که این کار می‌تواند چه مشکلاتی ایجاد کند. از جمله اینکه:

  • زحمات و هزینه‌های شما هدر می‌رود.
  • اعتبار شما زیر سوال می‌رود.
  • ممکن است از شما شکایت شود.

در این مواقع، قانون کپی رایت ایالات متحده (DMCA) می‌تواند به شما کمک کند. DMCA یک قانون است که از حقوق مالکیت معنوی محافظت می‌کند. این قانون به شما اجازه می‌دهد که محتوای کپی‌رایت شده خود را از وب سایت‌هایی که بدون اجازه شما آن را منتشر کرده‌اند، حذف کنید.

در این مقاله، به شما توضیح می‌دهیم که DMCA چیست و چگونه می‌توانید از آن برای محافظت از محتوای خود استفاده کنید.

ارسال درخواست Copyright removal

بارها شده پس از انتشار مطالب در سایت خود، افراد سود جو بدون اجازه و یا گذاشتن لینک منبع اقدام به کپی از مطالب سایت شما به نام خود می‌کنند. اگر نویسنده باشید میدانید که کپی برداری ها چقدر رنج دهنده و دلسرد کننده است! اما گوگل برای احترام گذاشتن به قانون کپی رایت بخشی را ایجاد کرده است که با بهره گیری از آن میتوانید سایتهای که از مطالب سایت شما بدون رعایت قوانین کپی رایت کپی میکنند را (فقط مطالب کپی شده را) از ایندکس گوگل خارج و حذف کنید.

در این آموزش یاد خواهید گرفت که چگونه درخواست CopyRight Removal به گوگل ارسال کنید. برای اینکار ابتدا پس از ورود به حساب جیمیل خود وارد Google Webmaster Copyright Removal – DMCA Dashboard شوید تا به تصویر زیر رو برو شوید.

درخواست CopyRight Removal

سپس روی گزینه Create a new notice جهت گزارش جدید کلیک کنید تا با صفحه زیر روبرو شوید.

ارسال درخواست حذف سایت های کپی به گوگل

در بخش Contact Information اطلاعات تماس خود را میدهید. در فیلد First name نام خود، در فیلد Last name نام خانوادگی خود، در فیلد Company Name نام شرکت خود، در فیلد Copyright holder you reresent مشخص میکنید که قانون کپی رایت بر سایت شما رعایت نشده یا سایت شخص دیگر، در فیلد Email address ایمیل آدرس خود را وارد میکنید و در فیلد Country/Region کشور مورد خود را انتخاب کنید.

در قسمت Identify and describe the copyrighted work در مورد مطلبی که کپی شده (در واقع در مورد کپی رایت) توضیح میدهید. برای مثال:

.this site copied my site content (text) with out my site links as source

در قسمت Where can we see an authorized example of the work لینک مطلبی که کپی شده (از سایت خودتان) را وارد میسازید (همراه با http).

در قسمت Location of infringing material لینک مطلبی که کپی برداری شده (از سایت کپی بردار) را همراه با http وارد میسازید. دقت داشته باشید اگر سایتهای زیادی از یک مطلب شما کپی برداری کردند (همان لینکی که در بخش Where can we see an authorized example of the work ساختید) میتوانید تمامی آن سایتهای کپی بردار را در این قسمت به صورت زیر به زیر وارد سازید که به صورت جمعی بررسی شوند.

همچنان از قسمت Add a new group میتوانید یک مطلب کپی برداری شده دیگر خود را به گوگل گزارش دهید (بدون نیاز به دوباره کلیک کردن بر روی Create a new notice). سپس دو تیک پایانی را بزنید و امضا و تاریخ را وارد کنید، و پس از وارد سازی کد کپچا روی Submit کلیک کنید تا گزارش ارسال گردد. اگر مراحل را به درستی انجام داده باشید پیغام موفقیت ظاهر و اگر درست انجام نداده باشید قسمتی که اشتباه کار کردید به رنگ قرمز مشخص میشود.

dmca-3

نکاتی که باید به آنها دقت کنید:

۱- اگر لینک شما چه به صورت Nofollow چه به صورت Dofollow در سایت کپی کننده موجود باشد، این درخواست پی فایده بوده و سایت از ایندکس حذف نمیشود.
۲- این پاسخ این درخواست ممکن است از ۱ روز الی ۷ روز طول بکشد. (صبور باشید)
۳- پس از اینکه سایت بررسی شد، نتیجه بررسی برایتان ایمیل میشود.
۴- برای اینکه سابقه سایت را مشاهده کنید و بدانید که آیا از آن شکایت شده یا نه به جای seo24.ir در این لینک، لینک سایت مورد نظر خود را وارد سازید.

چه محتواهایی شامل قانون کپی رایت DMCA می‌شوند؟

قانون DMCA یا Digital Millennium Copyright Act یک قانون ایالات متحده است که از حقوق مالکیت معنوی در فضای دیجیتال محافظت می‌کند. این قانون شامل انواع مختلفی از محتوا می شود، از جمله:

  • متن
  • تصویر
  • ویدئو
  • صوت
  • نرم افزار
  • آثار هنری

با این حال، برخی از محتواها شامل قانون DMCA نمی شوند. این محتواها عبارتند از:

  • محتوای عمومی: محتوای عمومی به محتوایی گفته می شود که حقوق مالکیت معنوی آن منقضی شده است یا هرگز وجود نداشته است. این محتواها شامل آثاری هستند که قبل از سال 1923 منتشر شده اند یا توسط دولت ایجاد شده اند.
  • محتوای که تحت مجوز Creative Commons منتشر شده است: Creative Commons یک سازمان غیرانتفاعی است که مجوزهای کپی رایت را برای محتوای دیجیتال ارائه می دهد. این مجوزها به سازندگان محتوا اجازه می دهند تا حقوق مالکیت معنوی خود را به روش های مختلف کنترل کنند. برخی از مجوزهای Creative Commons به کاربران اجازه می دهند تا محتوا را بدون محدودیت کپی، توزیع و استفاده کنند.
  • محتوایی که برای اهداف آموزشی یا تحقیقاتی استفاده می شود: قانون DMCA به کاربران اجازه می دهد تا محتوای کپی رایت شده را برای اهداف آموزشی یا تحقیقاتی بدون اجازه صاحب حق کپی رایت استفاده کنند. این استفاده باید برای اهداف غیرتجاری باشد و باید به منبع محتوا اشاره کند.
  • محتوایی که برای انتقاد یا بررسی استفاده می شود: قانون DMCA به کاربران اجازه می دهد تا محتوای کپی رایت شده را برای اهداف انتقاد یا بررسی بدون اجازه صاحب حق کپی رایت استفاده کنند. این استفاده باید برای اهداف غیرتجاری باشد و باید به منبع محتوا اشاره کند.

علاوه بر این، قانون DMCA برخی از استثنائات را برای محتوای تجاری نیز در نظر گرفته است. به عنوان مثال، قانون DMCA به سرویس‌های میزبانی وب اجازه می دهد تا محتوای کپی رایت شده را که توسط کاربران آنها ارسال شده است، بدون اجازه صاحب حق کپی رایت حذف کنند. این استثنا به این دلیل وجود دارد که سرویس های میزبانی وب نمی توانند محتوای ارسال شده توسط کاربران خود را کنترل کنند.

جمع بندی

قانون DMCA یک قانون کپی رایت در کشور آمریکا است. با استفاده از DMCA، می توانید از حقوق مالکیت معنوی خود در فضای دیجیتال محافظت کنید و از ضررهای مالی و اعتباری جلوگیری کنید. در این مقاله به بررسی نکات مهم در زمان ارسال فرم copyright removal پرداختیم. لطفا اگر پیشنهاد یا سوالی دارید از طریق فرم ارسال نظرات آن را با ما در میان بگذارید.

همچنین بخوانید
سئو تکنیکال، تمام جنبه های فنی موثر بر سئو وب سایت: میزبانی و سرعت سایت، نقشه سایت و تگ های متا. در این مطلب از سئو24 چک لیست کامل سئو فنی را بخوانید.
افزایش سرعت سایت در هر نوع سایت متفاوت است. روش های کاربردی و عملی بالا بردن سرعت لود سایت را در این مقاله از seo24 می خوانید
بهترین جایگزین برای الکسا، موضوعی است که اخیرا افراد زیادی به دنبال آن هستند. در این مقاله از seo24 به معرفی بهترین جایگزین سایت الکسا و قابلیت‌های آن پرداخته‌ایم.
برای اینکه بتوانیم آنالیز دقیقی از لینکهای تبلیغاتی در ایمیل و بنر داشته باشیم از کدها و پارامترهای utm استفاده میکنیم و با کمک آن به داده های آماری میرسیم.این کدها باید بصورت دستی و طبق قواعد خاصی ساخته شوند تا در نهایت شخصی که کمپین ها را مدیریت میکند بتواند تشخیص دهد که چه میزان ورودی برای هر یو تی ام ارسال شده است.
captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
الهام

سلام من میخواستم گزارش تصاویر سایت رو بدهم. باید ادرس عکس رو بدم؟ یا ادرس صفحه ای که عکس در ان قرار دارد را بدهم؟

مدیر سایت

آدرس صفحه ای که تصویر در آن قرار دارد را ارسال کنید و در توضیحات آدرس تصاویر را بنویسید.

Aaa

سلام ببخشید محتوای زیر ۳۰۰ کلمه هم قانون کپی رایت داره ؟ من یه سایت اهنگ دارم که وقتی پست میزارم متن اهنگی که میزارم اکثرا زیر ۳۰۰ کلمه هست میخواستم ببینم گوگل اون مطلبو کپی میشناسه؟

seo@web24.ir

آهنگ هایی که در سایت خودتون قرار می دهید ممکن است شامل قانون کپی رایت باشند و بوجود آوردندگان اثر از شما شکایت کنند. اما در مورد حجم محتوا باید به این نکته دقت کرد که برای هر حوزه ای ممکن است حجم محتوا متفاوت باشد و بی دلیل نباید حجم محتوا را افزایش داد. اگر 300 کلمه محتوا برای یک آهنگ کفایت می‌کند نیازی نیست حجم محتوا را افزایش دهید.

علی

سلام زمانی که در حال طراحی سایت بودم متنی رو از خودم کپی کردم و اطلاع نداشتم که از نظر گوگل این کپی محسوب میشه و از 25 هزار دیگه پایین نرفت رتبه و الان هم که روی 46 هزار هستش.. به تازگی اموزش سئو رو دنبال کردم و در یکی از قسمت ها به این موضوع اشاره کرده که خب متاسفانه من دیر مشاهده کردم. حالا خواستم از شما خواهش کنم اگر ممکنه متنی به انگلیسی مبنی بر تازه کار بودن من و اشتباه کپی برای گوگل بنویسید که مشکل من برطرف بشه.. در کل بفرمایید چه کار کنم. سپاس

خصوصی

سلام. من حدود 1500 تا مقاله واسه چند سایت برای یک شخصی نوشتم و قرار شد بعد پرداخت پولم منتشر شن. اما اون طرف کل پولمو خورد. حالا میخوام ببینم میشه به گوگل شکایت کنم که جلوی استفاده از اون مقالات رو بگیره یا اونهارو وادار کنه ضرر وارده به من رو جبران کنن؟ من اون مقالات رو با استفاده از دستررسی که داشتم نوشتم( در وردپرس) حتی با رعایت اصول سئو. حالا با کلک یکی از سایت هاشون رفته صفحات اول. من میتونستم اونارو به سایت دیگه بفروشم ، الان حتی دیگه اعتباری ندارن.

مدیر سایت

این مشکل رو نمیتونید از گوگل پیگیری کنید چون راهی ندارید که ثابت کنید شما نویسنده اون مطلب بودید

مدیر سایت

در ایمیلی که از طرف خود گوگل برای شما میاد روی submit counter کلیک کنید و یک فرم براتون باز میشه. در اون فرم بعد از پر کردن نام و مشخصات و ادرس صفحه ای که براش شکایت اومده چندتا گزینه میبینید که باید گزینه "من محتوی را حذف کردم" را انتخاب کنید.

مدیر سایت

اگر هم فایل رو از هاست دیگه ای گذاشتید در فرم تجدید نظر مینویسید که لینک دانلود در سایت شما نیست و شما فقط معرفی کردید.

برای سفارش سئو سایت خود، همین الان کلیک کنید.